Vrijwilligers

Zowel in Nederland als Bolivia bestaat de organisatie uit vrijwilligers die vanuit hun professie, achtergrond en ervaring of speciale talenten een bijdrage leveren aan het werk van de stichting. In Nederland zijn er (inclusief het bestuur) ca 15 vrijwilligers actief, bijvoorbeeld op het gebied van vormgeving of de website. Of als vertaler, muzikant, verhalenverteller, fotograaf, filmmaker etc. En er zijn ook "creatieven" die bijdragen/ideeën aanleveren en met ons meedenken en doen. Bijzonder is ook de bijdrage van Wina die van oude tenten, surfzeilen, vlaggen en ander materiaal prachtige tassen maakt en verkoopt via Facebook (Winabago para Amigos de Potosi) en markten of festivals. De opbrengst is voor de projecten. 

Al deze mensen, of ze nu structureel of projectmatig meewerken, zijn van onschatbare waarde. Zij dragen het werk van de stichting in Nederland, met een grote inzet en een groot hart. Zonder hun bijdragen kunnen wij het niet doen!

In Bolivia werken we met een team van ca 5 (uitsluitend lokale) vrijwilligers die op basis van hun kennis, ervaring en beschikbaarheid gekoppeld worden aan een project dat ze gaan begeleiden. Een van hen is coördinator/projectleider, hij onderhoudt de contacten met het bestuur van de stichting in Nederland en is belast met de verslaglegging en verantwoording. Op regelmatige basis is er contact via e-mail en Skype.

Onze Coördinator in Bolivia: Enrique Paz

Wil jij ook meehelpen?

Neem dan contact met ons op!